Management, marketing si facturare

Jurnal Gold reprezinta principalul produs dezvoltat cu unicul scop de a ajuta cabinetele de avocatura sa paseasca in era IT, grabind astfel procesul de extindere al companiilor, ajutand la gestionarea facila a timpului si resurselor.

Caracteristici

  • Organizarea contractelor avocatiale pe dosare (fire de executie), cu optiuni diverse de drepturi de acces, definire de responsabilitati precum si setarea aspectelor financiare legate de acestea.
  • Interfete pentru introducerea timpilor afectati diferitelor activitati sau a cheltuielilor efectuate pe dosarele in lucru, mai mult sau mai putin complexe, in functie de drepturile fiecarui utilizator, insa intuitive si usor de folosit.
  • Imagini de ansamblu asupra activitatii efectuate, cu modulul "Work in Progress" permitand utilizatorilor ce au acest drept predefinit, estimarea valorii muncii prestate, venind cu informatii foarte utile in luarea deciziilor manageriale.
  • Module de raportare complexe si ajustabile, sintetizand informatiile existente in baza de date, organizate pe capitole: Operative, Evidente, Financiare, Management, Resurse Umane.
  • Ofera instrumente flexibile pentru emiterea facturilor proforme si urmarirea incasarilor, cu multe facilitati de organizare a activitatilor ce urmeaza a fi facturate, a cursului valutar etc.
  • Organizarea contactelor societatii, cu facilitati complexe de grupare pe domenii de interes, zone geografice, dimensiune sau orice alt criteriu se considera important. Se pot genera liste de contacte sau distributie pe e-mail, permitand transmiterea de e-mail-uri.

Ce spun clientii nostri


O echipa de profesionisti ce respecta standardele impuse. Suntem placut impresionati de serviciile si asistenta oferite de Softwiz Catalin Baiculescu
Tuca, Zbarcea & Asociatii”Protopopescu,Puscas & Asociatii - Attorneys at Law” au gasit in Softwiz un partener de incredere, colaborarea fiind una de succes. Echipa Softwiz a livrat cele mai bune solutii si aplicatii software customizate astfel incat sa intalneasca cerintele noastre si care, datorita naturii domeniului de activitate, sunt imbunatatite in mod constant. Folosim aplicatia software, Jurnal Gold, dezvoltata de Softwiz, de aproape 3 ani; fiind un ajutor indispensabil in administrarea bazelor de date complexe, optimizandu-le astfel incat sa se incadreze in particularitatile firmei noastre de avocatura. Produsele Softwiz s-au dovedit a fi instrumente indispensabile in procesul nostru de management. Softwiz nu ofera doar solutii; profesionalismul, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite fac din ei parteneri de incredere ai oricarei case de avocatura.
Protopopescu, Puscas & Asociatii - Attorneys at LawImi face deosebita placere sa constat ca firma dvs. se dezvolta frumos si ca reuseste sa furnizeze servicii prompte si de buna calitate. Asa cum am facut si pana acum, recomand fara nici un fel de rezerve Softwiz pentru serviciile de foarte buna calitate pe care le ofera; pentru promptitudinea cu care raspunde la orice solicitari de asistenta tehnica si, nu in ultimul rand, pentru modul foarte amabil in care inteleg sa trateze fiecare client. Nicolae Burchel
Managing Partner Burchel & AssociatesUtilizam solutiile Softwiz de pontare a timpului, facturare si organizare a activitatilor de peste trei ani. Am gasit-o singura solutie reala din Romania care poate furniza rapoarte si informatii intr-o maniera ordonata si usor de inteles. Sistemul poate fi folosit de catre orice casa de avocatura indiferent de locatie si nu am nici o ezitare in a recomanda solutiile Softwiz tuturor celor care doresc sa isi dezvolte business-ul. Nicholas S. Hammond
Hammond & Associates